kék rózsa 2014.06.16. 16:36

Zotrim vs. Hoodia - karcsúsító fogyasztószerek

Egy vendégposztot fogok megosztani veletek. Egyik barátnőm, Éva, elkezdte szedni a zotrim fogyasztószert és ő is megszeretné osztani a tapasztalatait veletek. Próbáltuk egymást meggyőzni, hogy ő miért próbálta ki a zotrim fogyókúrás tablettát és én miért a hoodia kapszulát.

Éva velem szemben az állítja, hogy szerinte mindenből enni kell, csak mértékkel. Hozzáteszem, mióta ismerem (gyerekkorom óta), nem igazán voltak súlyproblémái (de erről majd ő részletesebben ír). Ő nem akar koplalni és bizony az édességet is megeszi ha megkívánja. Sokszor rám sincs tekintettel. Ha a városban sétálunk, bizony nem fogja vissza magát, hogy jégkrémet egyen. Nem zavarja, ha nekem csurog a nyálam. Azt mondja minek szenvedjen ő is az én diétám miatt. Végül is igaza van, csak nekem nehéz így mellette sétálni. Sajnos nem is mindig bírom ki nassolás nélkül.

A beszélgetéseink eredménye az lett, hogy mind a ketten maradunk a saját jól bevált módszereinknél. Az idő meg majd eldönti, hogy kinek melyik fogyókúrás módszer és tabletta jön be, ki fogy többet. Jobban belegondolva, lehet, hogy még én is jobban odafigyelek a dolgokra mivel ezt egy versenynek fogom fel.

Szóval minden hétvégén amikor találkozunk a mérlegre állunk. A magasságunk és a súlyunk függvényében százalékban kiszámoljuk, hogy a kezdő méréshez képest mennyit fogytunk. Így aki többet fogy az “nyer”. Nem fogadtunk semmiben, de már az nagy győzelem lesz, ha mindketten a kívánt kilókat leadjuk.

Ti meg döntsétek el, hogy nektek mi a jó, szimpatikus. Várom a hozzászólásokat és a vendégposztokat :)

 

zotrim fogyas.jpg

 

Címkék:fogyókúra fogyás fogyasztószer zotrim Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fogyokura-fitnesz.blog.hu/api/trackback/id/tr926306522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása